Kırkağaç Ziraat Odası > Haberler > TZOB GENEL BAŞKANIMIZDAN VEFA DOLU TAZİYE ZİYARETİ

TZOB GENEL BAŞKANIMIZDAN VEFA DOLU TAZİYE ZİYARETİ

TZOB GENEL BAŞKANIMIZDAN VEFA DOLU TAZİYE ZİYARETİ

Tzob genel başkanımız sayın Ş. Şemsi BAYRAKTAR 17 Ağustos 2019 cumartesi günü bir vefa örneği göstererek, Kırkağaç Ziraat Odası başkanı iken, 25 yıllık görev süresinin ardından ani bir rahatsızlık sonucu 4 nisan 2019 tarihinde aramızdan ayrılan rahmetli başkanımız sayın Süleyman Boğaz ın ailesine ve Ziraat odamıza ılcemiz çiftçilerine taziye ziyaretinde bulunmuştur.

Ziyareti esnasında kendisine manisa ziraat odaları il koor. Krl. Bşk. Sayın abdullah SENOL ve ilçe ziraat odalarımızın değerli başkanları, Kırkağaç Ziraat Odası başkanı Emin Özarı , oda meclis ve yönetim kurulu üyelerimiz, Süleyman Boğaz ın her iki oğlu Mehmet Boğaz ve TC Halil Bogaz , yeğeni Mustafa Aksoy genel başkanımıza eşlik etmişlerdir.

Sayın genel başkanımız yaptığı konuşmasında,
Rahmetli başkanımız süleyman boğaz ile uzun yıllar görev yaptığını belirterek ani vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirmiş ve ailesine oda 'daki , görev arkadaşlarına ve Kırkağaç lı çiftçilere başsağlığı dileklerinde bulunmuş ve Allah tan geride kalanlara da sabrı cemil dileklerini iletmiştir.

"Vefa ıstanbul da bir semt ismi değildir" diyen genel başkanımız, süleyman boğaz ile yaşadıkları bir dizi anısını heyet ile paylaşarak , . yerinin kesinlikle doldurulamayacağını , sadece ailesinin yada Kırkağaç çiftçisinin değil Türk tarımı ve çiftçileri içinde büyük kayıp olduğunu belirtmiştir.

Bizlerde sayın genel başkanımız Şemsi BAYRAKTAR a , onca yoğun programının arasında sadece başkanımız a taziye ziyareti için özel olarak Kırkağaç a geldiği , bizlerin acısını paylaştığı ve bizleri onurlandırdığı için sahsım, yöneticilerim, başkanımızın aile fertleri ve Kırkağaç lı çiftçilerimiz adına tesekkurlerimizi arz ederiz.

Ayrıca taziye ziyaretinde bizleri yanlız bırakmayan bütün Ziraat Odası başkanları mıza,
Odamızın meclis ve yönetim kurulu üyelerimize ve oda personelimize de şahsım adına teşekkürlerimi arz ederim.