Kırkağaç Ziraat Odası > Haberler > TUKAŞ GIDA DAN ZiRAAT ODAMIZA ZİYARET

TUKAŞ GIDA DAN ZiRAAT ODAMIZA ZİYARET

Ziraat odamızda yapılan toplantıya İlçe Tarım müdürümüz Cihan Doğan , Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı ve yönetim kurulu üyesi Besim Şahin, Tukaş konserve tarım şefi Tuna Uysal, Kırkağaç çiftçisi Hasan Hüseyin Şentürk katılmıştır

yapılan görüşmeler neticesinde Kırkağaç Ziraat Odası başkanlığımızın ve ilçe tarım müdürlüğümüzün talepleri doğrultusunda Tukaş konservecilik tarafından ilçemizde salçalık domates , salçalık kapya biber közlemelik kapya biber, turşuluk biber ve enginar gibi ürünlerin sözleşmeli olarak ekiliş yaptırılabileceği beyan edilmiş ve Önümüzdeki ekim sezonuna kadar bu tür toplantıların tekrarlanmasına karar verilmiştir

Emin Özarı
Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı