Kırkağaç Ziraat Odası > Haberler > Traktör Çiftçisinin Yüzü Güldü

Traktör Çiftçisinin Yüzü Güldü

Kırkağaç Ziraat Odası ve TÜVTÜRK (araç muayene istasyonu) işbirliğinde Kırkağaç Merkez ve Mahallelerde yoğun ilgi  gören traktör vizesi gerçekleştirildi.Traktör vizesi örnek çalışma oldu.Diğer ziraat odalarına örnek olan bu çalışmayı Başkanımız Süleyman BOĞAZ TÜVTÜRKLE ilişkiye geçerek vize işleminin daha sağlıklı ve aksamadan çiftçilerimize ulaşabilmesi için Ziraat Odamızın önünde yapmaya karar verdik.Ayrıca sıra işlemlerinide vize işlemlerinden önce bir personelimizi görevlendirdik.Böylelikle sorunsuz bir şekilde hizmetin  çiftçilerimize ulaştırılmasına yardımcı olmuş olduk.

Buradan hareketle çiftçilerimizin vize hizmetlerini ayağımıza kadar getiren TüvTürk yetkililerine çiftçilerimiz adına çok teşekkür ediyorum.