Kırkağaç Ziraat Odası > Haberler > Odamız çiftçi toplantılarına devam ediyor

Odamız çiftçi toplantılarına devam ediyor

13.02.2018 tarihinde  Kırkağaç ziraat Odası Başkanlığımızın Alifakı Köyünde  düzenlemiş olduğu Çiftçi Bilgilendirme Toplantısı  Ziraat Mühendislerimiz Murat Girginler ve Muharrem Yalçın ın katılımı ile  köy kahvesinde  gerçekleştirilmiştir.

Çiftçilerimize odamızın faaliyetleri ve kendileriyle yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunulmuş ve zirai ilaç , hastalık ve zararlıları hakkında  soru-cevap şeklinde bilgilendirme yapılmıştır.

Köy muhtarımız Burhanettin TOP ve çiftçilerimiz bu faailetimizden dolayı memnuniyetlerini dile getirmişler ve Ziraat Odamızın bu tür faaliyetlerinin devam etmesini istemişlerdir.  Bizler de Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı olarak göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı başta muhtarımız Burhanettin TOP ve Ziraat Odası Delegemiz Şirvan Akkın olmak üzere bütün çiftçilerimize teşekkürlerimizi sunarız.