Kırkağaç Ziraat Odası > Haberler > Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığımız Toplantılara Devam Ediyor

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığımız Toplantılara Devam Ediyor

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığımız   Murat GİRGİNLER ve Muharrem YALÇIN 07.03.2018 tarihinde Çaltıcak Mahallesinde elma iç kurdu,ceviz iç kurdu zararlıları,monilya fusairium hastalıkları zeytin bakımı hakkında soru cvp şeklinde bilgilendirmede bulundular.

Başkanımız BOĞAZ, ‘’Tarımsal ürünlerimizi hastalık ve zararlılardan korumak için doğru ilacı, doğru zamanda, uygun dozda bekleme süresine dikkat ederek uygulamamız gerekmekte. Ziraat mühendisi arkadaşlarımız da üreticilerimize arazide ve toplantılar düzenleyerek devamlı olarak bu konuda danışmanlık desteği veriyor. Kırkağaç Ziraat Odası olarak üretimden hasat aşamasına kadar her zaman çiftçimizin yanınızdayız. Bu tür bilgilendirme toplantılarımız devam etmektedir.        Amacımız çiftçilerimizin mühendislik altyapılarının mümkün olduğunca güçlendirilmeli ve daha teknik bilimsel üretim yapılmasıdır. Bu duygularımla değerli çiftçilerimize saygılarımızı sunarız dedi.