Kırkağaç Ziraat Odası > Haberler > CHP İl Başkanlığından Ziraat Odamıza Ziyaret

CHP İl Başkanlığından Ziraat Odamıza Ziyaret

Yeni göreve başlayan CHP Manisa İl Başkanı Musa Semih BALABAN,Kırkağaç  İlçe Başkanı Kadriye ÖZTEKİN ,CHP İlçe Teşkilatı ile birlikte Başkanımız Süleyman BOĞAZ’ı makamında ziyaret etti. Kırkağaç  Ziraat Odası Başkanı Süleyman BOĞAZ  misafirlerini kapıda karşılayarak, makamında ağırladı.

CHP Manisa İl Başkanı Musa Semih BALABAN,Kırkağaç  İlçe Başkanı Kadriye ÖZTEKİN başkanımızla ilçemizin tarımı üzerine karşılıklı görüştüler. Kırkağaç  İlçe Başkanı Kadriye ÖZTEKİN CHP Tarım Programını Başkan Süleyman BOĞAZ’a takdim etti. Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Süleyman BOĞAZ ziyaretleri için CHP Manisa İl Başkanı ve İlçe Teşkilatına kendisi ve çiftçileri adına teşekkür ederek yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdi.

ig��7_